چای قرمز- عناب -قراقات -زرشک-کاسنی-سماق-لیمو عمانی-گل خطمی-شاتره-سرخ ولیک -سنبل طیب-برگ زیتون-نعنا- که همه ی اینها بصورت دمکرده مصرف میشوند.

میوه های موثر بر فشار وغلظت خون:

لیمو -انار-زرد آلو-توت فرنگی-تمشک-سیب-گیلاس-سیر-آلبالو-گریب فروت-انگور-قارچ-هویج-گوجه فرنگی

خوراکیهایی که ترشی خون را زیاد می کنند:

مواد آلبو مین دارمثل گوشت وتخم مرغ ودر درجه دوم پنیر وکله پاچه و تو دلیها ودر درجه سوم فندق-پسته-گندم-جو-لوبیا-باقلا-عدس-ژلاتین-سفیده تخم مرغ-قارچها

فشار خون طبیعی بدن: بین ده و پانزده سانتیمتر جیوه است

اشخاص مبتلا به فشار خون نباید از نمکهای سدیم داراستفاده کنند.خردل و سبزیجاتی مثل کرفس ونخود فرنگی و اسفناج و چغندر زیان آور است.در هنگام خوردن غذا آب و غذاهای سرخ کردنی و پر کلسترول کمتری مصرف نمایید

--------------------------------------------------------------------------------

/ 0 نظر / 24 بازدید